Pastapyttipannu

J pyysi mua kirjoittamaan tänne pastapyttipannustani. Keitän pastaa aika usein kerrallaan yli tarpeen. Seuraavana päivänä isken loput sitten pannulle öljyn päälle ja heitän sekaan mitä kaapista löytyy. Tällä viikolla tein pyttipannun pastasta, kesäkurpitsakuutioista, herkkusieniviipaleista, purjosipulisuikaleista ja rucolasta. Mausteeksi käytin merisuolaa ja Santa Marian pasta basillico -sekoitusta. Helppoa ja hyvää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s