Keväinen porkkanalaatikko

Laitoin äsken uuniin porkkanalaatikon, ympärivuotisen suosikkini. J keitti viikonloppua riisiä reippaasti yli tarpeen, joten päätin hyödyntää jämät. Porkkanalaatikon valmistin 7. luokan kotitalouskirjan reseptiä mukaillen.

* * *

PORKKANALAATIKKO
(kuudelle)

3 dl keitettyä riisiä
4 ½ dl maitoa
2 munaa
1 tl suolaa
1 tl sokeria
ripaus mustapippuria
ripaus Santa Maria orange pepper -mausteseosta
noin 6 dl porkkanaraastetta
pinnalle 1 rkl korppujauhetta

Laita uuni kuumenemaan 200 °C asteeseen. Raasta porkkanat hienoksi raasteeksi. Lisää riisin joukkoon maito, munat, mausteet ja porkkanaraaste. Sekoita. Kaada ainekset voideltuun vuokaan. Käsittele pinta. Kypsennä vähintään 45 minuuttia.

* * *

Ja en, mä en ole Santa Marian palkkaama mausteagentti. Maustehyllyni vaan sattuu sisältämään pelkästään ko. firman mausteseoksia. Perusmausteista suurin osa on Meiran tuotantoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s