Herkkulihapullat

Tein tällä viikolla lihapullia ekaa kertaa lähemmäs kymmeneen vuoteen. Olen viime vuosina syönyt kasvispainotteisesti – punaista lihaa vain silloin kun on tehnyt mieli ja sillloinkin mieluiten sellaista, joka ei maistu lihalta… Alkuviikosta iski kuitenkin yllättäen hirmuinen lihapullan himo!

Taikinan tein äidin reseptillä: 400 g jauhelihaa ja pussillinen Knorrin ranskalaista sipulikeittoa. Jauhoin keittoainekset pussissaan kaulimella hieman hienommaksi, kaadoin ne kulhoon, lisäsin joukkoon desilitran vettä ja sekaan naudan luomujauhelihaa. Joukkoon jauhoin vielä ripauksen Santa Maria Chili Explosion -mausteseosta. Pyöryköitä paistoin 225-asteisessa uunissa 15 minuuttia.

Lihapullista tuli herkullisia, eivätkä ne maistuneet liikaa lihalta :)

Lihapullat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s