Roadtrip Viroon, osa 2

Löysimme Kuressaaresta sitten vielä yhden kivan ravintolan. Satamassa sijaitseva Boston on nimetty omistajansa kotikaupungin mukaan ja istuu nimestään huolimatta ympäristöönsä kuin piste iin päälle. Raikas ravintola on loistava yhdistelmä amerikkalaista ja virolaista, merta ja maata. En ole uuniperunoiden suurin ystävä, mutta Bostonin uuniperuna oli mukava yllätys. Peruna oli jätetty melko kiinteäksi ja täyte notkeaksi. Ranskankerma mädillä ja tillillä toimi hyvin. Jälkiruoaksi tilasin kerrassaan herkullisen kahvipannacottan.

Kahvipannacotta

Pärnüssa suuntasimme ensimmäiseksi maineikkaaseen Steffani Pizzeriaan. Paikka oli kiireinen mutta palvelu ystävällistä ja pizza loistavaa – ehkä parasta koskaan syömääni! Kahvit joimme Piccadilly-nimisessä kahvilassa, jonka vitriini pursui toinen toistaan houkuttelevampia leivoksia ja käsintehtyjä suklaita. Takanani olleen perheen pikkupoikakin huudahti: ”Täällä on niin paljon kaikkea ihanaa, ettei voi tilata mitään!”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s