Roadtrip Viroon, osa 3

Palasimme Viron-matkaltamme väsyneinä mutta onnellisina. Matka oli oikein onnistunut – kaikki meni niin kuin pitikin ja monelta osin jopa paremmin. Reissumme päätepisteessä Tallinnassa söimme ja shoppailimme, mä kävin jalkahoidossa ja mies hieronnassa. Kivaa oli!

Laskeskelin, että hintaa reissullemme tuli laiva- ja lauttamatkoineen, yöpymisineen ja bensoineen noin 350 euroa per henki. Ja yöpymiset pitivät sisällään yhden business-luokan huoneen, yhden ilmastoidun huoneen ja yhden kolmion, eli niissä ei säästelty. Siihen päälle tulivat sitten ruoat ja juomat, jotka Saarenmaalla ja Pärnussa olivat edullisia. Enimmillään taisimme maksaa illallisesta siellä 7 euroa per nokka.

Tallinnassa halusin käydä legendaarisessa Moskva-kahvilassa, mutta sen paikalta löytyikin täysin toisennäköinen paikka, jonka nimeksi paljastui Wabadus (wapaus). Aika ymmärrettävää, että neuvostoajasta muistuttava kuppila on saanut väistyä, itsenäisyyssodan muistomerkin liepeille se ei ehkä oikein sopinut. Mies tilasi kahvilassa perinteisen club sandwichin, joka oli kerrassaan muhkea!

Club sandwich

Illalla kävimme syömässä lempiravintolassani Troikassa. En malttanut kokeilla mitään uutta, vaan alkuruoaksi piti saada suolakurkkuja, hunajaa ja smetanaa ja pääruoaksi tattariblinit mädillä, smetanalla ja sipulilla. Herkullista oli ja palvelu toimi, jälleen kerran!

Blinit

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s