Appelsiini-persikkakana

Tein eilen illalliseksi appelsiini-persikkakanaa, johin sain idean hyllyssä seisovasta Santa Maria orange pepper -purkista. Kanan ja ”kerman” joukkoon mun piti sekoittaa pakastevihanneksia (pakastimen tyhjennysviikot jatkuvat yhä), mut vihannespussi oli jäätynyt yhdeksi kököksi, ja parasta ennen päivämääräkin mennyt. Jääkaapissa oli kuitenkin tuoreita persikoita, joita heitin sekaan. Kastikkeen tarjoilin basmati- ja jasmiiniriisisekoituksen kanssa.

APPELSIINI-PERSIKKAKANA

oliiviöljyä
450 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
1 tl Santa Maria orange pepper -maustesekoitusta
ripaus suolaa
1 prk Flora kevyt ruoka -kasvisrasvasekoitetta
2 tuoretta persikkaa

Kypsennä broilerisuikaleet pienessä määrässä oliiviöljyä. Mausta suikaleet orange pepperillä ja suolalla. Lisää joukkoon kasvisrasvasekoite ja anna porista pari minuuttia miedolla lämmöllä. Paloittele persikat ja lisää ne kastikkeeseen. Anna kiehua vielä hetki. Tarjoile kastike riisin kera.

Appelsiini-persikkakana

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s