Kasvispurilainen

Ryhdistäydyin tänään keittiöhommissa. Kiitos siitä kuuluu ihanaiselle ystävälleni H:lle, joka kertoi menevänsä amerikkalaiselle illalliselle. Ja siitäkös mieleni alkoi tehdä kotitekoista hampurilaista. Sain kuin sainkin itseäni niskasta kiinni ja pääsin tuumasta toiseen. Lopputulos oli eräänlainen vegeburger:

KASVISPURILAINEN

kasvispihvi
ruissämpylä
cheddar-juustoa
keräsalaattia
punasipulia
hampurilaiskastiketta
ketsuppia

Paista pakastekasvispihvi pannulla. Lämmitä sämpylän puolikkaat leivänpaahtimessa. Kokoa niiden väliin salaatinlehti, kasvispihvi, viipale cheddar-juustoa, pari rinkulaa punasipulia sekä tilkka hampurilaiskastiketta ja ketsuppia. Herkuttele heti!

Kasvispurilainen

Kasvispurilaiseni kanssa nautin – tadaa – kalifornialaista valkoviiniä! Gallo Family Vineyards Sauvignon Blanc näytti saaneen surkean arvion Viinistä viiniin -kirjassa, mutta vegeburgerin kanssa se maistui.

One thought on “Kasvispurilainen

  1. Tässä burgerissa on varmaan lievästi vähemmän kolesterolia kuin oli meidän lihaisissa pekoniburgereissa :) Mutta molemmat puoltanevat paikkaansa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s