Flunssamenu

Nuukuusviikko etenee hyvin, sillä flunssa kaatoi mut petiin, enkä ole päässyt tuhlailemaan. Toinen sairaslomapäivä menossa.

Eilen juomiset olivat tyyppiä äidin mustaviinimarjamehu ja krysanteemitee Carmolis-tipoilla. Päivällä söin neljän viljan puuroa kanelilla. Illalla keräsin voimani ja tein vehnäleseillä ja kanelilla ryyditettyä pannukakkua. Denis Vinokurin Terveyden kiinalaisen käsikirjan mukaan krysanteemin kukat, kaneli, ohra ja ruis auttavat päänsärkyyn ja kaneli myös flunssaan. Yöllä nukuin 9,5 tuntia heräilemättä, ja olo on nyt monta astetta parempi kuin eilen.

Edelliseen kirjoitukseen viitaten laskin, että säästän työmatkat pyöräilemällä tai kävelemällä ja eväitä syömällä  noin 140 euroa kuussa! Melko iso summa! Tietysti tuohonkin tulee muutos, kun parin kuukauden päästä muutamme maalle ja työmatkat täytyy alkaa taittaa autolla. Aion kuitenkin nauttia työmatkaliikunnan riemusta niin kauan kuin voin!

Advertisements

3 thoughts on “Flunssamenu

  1. Mitämitämitä??? Te siis saitte sen asunnon?

    Pikaista paranemista ja mukavaa köyhäilemistä sinne. Pisti ihan miettimään, että mistä sitä itse oikein vois köyhäillä ja kiristää…

    • Kyllä se siltä nyt kaiken väännön ja käännön jälkeen näyttää. Kauppapäivä on sovittu ensi viikolle :) Mä en kylläkään uskalla juhlia, ennen kuin nimet ovat papereissa… Mun pitikin Lorelai kertoa, että aloitin Gilmoren Tytöt uudelleen alusta, tällä kerralla omilta levyiltä :) On ne vaan niin ihania!!

  2. Jei!!! Onnea!!!! Tää niin tuulettaa täällä jo sen puolesta etukäteen :D
    GT on ihana, täällä menossa 2. kausi, pikkuhiljaa nautiskellen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s