Muuttoon valmistautumista

Talokaupat tosiaan tuli tehtyä jokunen viikko sitten. Nyt vaan odotellaan, että talo vapautuu ja saadaan remppa tehtyä. Mitään massiivista uudistusta emme ole suunnitelleet, mutta parketti on hiottava ja sisäkatoista haluan valkoiset. Ehkä myös tapetoimme tai maalaamme makuuhuoneen. Talo on hyvässä kunnossa, mutta nuo tapetit vaan eivät oikein miellytä silmää. Varmaan sitten ajan kanssa käydään läpi muutkin huoneet.

Sisustusta olen miettinyt jonkin verran. Paljonhan meillä on huonekaluja, mutta verhojen, tyynyjen ym. tyylit ja värit pitää laittaa uusiksi. Talo kun on melko lailla eri tyyppinen kuin ne 60–70-luvun kerrostalot, joissa aiemmin olemme asuneet. Tuleva tyyli taitaa löytyä Drömhem & trädgård -lehdistä, joita kovasti olen tässä lueskellut. Suomalaisten sisustuslehtien suosima viileän yksinkertainen ja suoraviivainen sisustus ei oikein istu tähän taloon.

Muuttoon pitäisi alkaa vähitellen valmistautua ihan konkreettisestikin. Lähinnä pelottaa, että turhaa kannetaavaa on liikaa. Ennen muuttoa aionkin käydä jokaikisen kaapin ja laatikon läpi ja heittää pois kaiken tarpeettoman. Tänä viikonloppuna aion karsia vaatteita. Niistä osan vien varmaan UFFille ja osan laitan myyntiin huuto.netiin. Käyttämättömiä kamppeita on kertynyt kaappeihin ihan riittämiin.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s