Uudessa kodissa!

Ei se puhelimeen ladattu blogisovelluskaan auttanut postausten lähettämisessä. Niin kiirettä tässä on viime viikkoina pitänyt. Uuden kodin remontti saatiin kuin saatiinkin aikataulussa kunnialla loppuun ja muuttamaan päästiin viikonloppuna. Tuntuupa hassulta olla ikiomassa tuvassa!

Täällä ollessakin on ehtinyt jo tapahtua jos vaikka mitä.

Heti viikonloppuna huomasimme, et talomme onkin antennitalous. Tavaroista löytyi vanha digiboksi, mut ei kaukosäädintä. Viime päivinä televisiossa onkin näkynyt vain ja ainoastaan Ylen TV1. Siinä missä muu Suomen kansa katsoi sunnuntaina tositeeveespektaakkelin toisensa jälkeen, meillä pyöri dokumentti Lapin sodasta.

Eilen yksin ollessaan koira oli silpunnut lattialle muuton jäljiltä jääneitä pahveja ja yhden pahvilaatikon kulmaa. Töistä tullessani vastaan lehahti kuutio parin sentin kokoisia pahvinpaloja ja hermostunut koira.

Lisää paniikin aihetta koira sai, kun savuvaroitin pärähti soimaan kolmelta viime yönä. Mies oli laittanut varaavan takan pellin kiinni pikkuisen liian aikaisin, minkä seurauksena hiillos takassa oli syttynyt uudestaan palamaan ja koko tupa oli täynnä savua. Onneksi ei käynyt pahemmin. Savuvaroitinkin saatiin hetken miettimisen jälkeen pois päältä ja talo tuuletettua.

Tänään tulin kotiin vakiovuorolla. Hyppäsin pois bussista liian aikaisin junaradan väärällä puolella. Talsittuani runsaan kilsan 16 asteen pakkasessa löysin radanylityspaikan. Polku vaan päättyi naapurin pihaan. Hetken mietittyäni kipittelin pokkana pihan poikki.

Että tämmöstä täällä maalla. Toivottavasti ei vielä olla saatu ihan hullun mainetta…

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s