Grahamlettuja iltapalaksi

Kotitalouskerhossa on tapahtunut paljon sitten viime kirjoitusten. Emännästä tuli rouva, häämatka tuli tehtyä ja uusi kerholainen ilmoitti tulostaan. Elämme siis jänniä aikoja :) Vapaa-aika on mennyt arkea pyörittäessä, lähinnä omaan taloon tutustuessa, putkia sulatellessa ja lumia luodessa. Viikkoja kestänyt flunssa on vienyt veronsa, eikä energiaa sisustamiseen ole juuri ollut. Ruokaa on tehty mutta lähinnä tyylillä ”äkkiä eväät huomiseksi”.

Eilen innostuin valmistamaan iltapalaksi grahamjauhoilla ryyditettyjä lettuja / lättyjä / ohukkaita / räiskäleitä tai mitä ne nyt ovatkaan. Jotta homma ei olisi mennyt liian terveelliseksi, nautiskelimme niiden kera Valion ihanaa Aino Karpalo & Kinuski -jätskiä ja äidin tekemää kanelista omenahilloa.

GRAHAMLETUT (noin 8:lle)

2 munaa
8 dl maitoa
3,5 dl vehnäjauhoja
0,5 dl grahamjauhoja
1 tl suolaa
1/2 dl oliiviöljyä

Vatkaa ainekset kulhossa. Anna taikinan turvota noin 20 minuuttia. Paista letut paistinpannulla. Käytä paistamiseen hitunen Oivariinia. Tarjoile esim. hillon, kermavaahdon tai jäätelön kera.

2 thoughts on “Grahamlettuja iltapalaksi

  1. Oi onnea!!! Koska uusi kerholainen on laskettu saapuvaksi??
    Ihanaa kun kirjoittelit taas kuulumisia, onkin ollut mielessä että mitä kotitalouskerhoon oikein kuuluu…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s