Suolaa & pippuria ja ompelutarvikkeita

Käytiin miehen kanssa tänään Itiksessä, siis Helsingin Itäkeskuksessa. Ostoskeskuksen ravintolamaailma on vastikään uusittu, ja päätetiin kokeilla kehuttua Suola & Pippuri -ravintolaa. Klassisten suomalaisten ruokien listalta valitsin täytettyjä silakkapihvejä. Mies tilasi pariloitua maksaa ja sipulia sekä Nokian panimon Omenaporetta. Kaikki olivat kerrassaan huippuja! Silakkapihvit perunamuusilla olivat maukkaita ja pehmeitä ja houkuttelevasti esillä mm. suolakurkun ja etikkapunajuuren kera. Maksa ei ollut käristetty kuivaksi, ja sen rinnalla tarjottu pikantti tumma kastike tarjosi maksalle juuri sopivan vastuksen. Kaikki tämä kustansi yhteensä 28,80 euroa, joten voin sanoa, että hinta-laatusuhde oli kohdallaan! Kiitoksen ansaitsee lisäksi suomalaisen ruokakulttuurin esilletuominen uudella raikkaalla tavalla.

Itiksessä poikkesin myös Tikatassa, yhdessä kaupungin parhaimmista ompelutarvikekaupoista. Sieltä mukaan tarttui mm. nauhoja verhoihin, heijastinnauhoja koiran huomioliiviin ja nappeja neuleeseen. Neonoranssin ulkoilukankaan koiran liiviin löysin Euronkankaasta.

Maha paukkuu vielä illallakin mahtavasta lounaasta, joten iltapalaksi on ihan vaan Imatran piirakoita ja metsämarjakiisseliä.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s