Kevättä messuilta

Poikkesimme tänään Kevätpuutarha-messuilla Helsingissä, kun saimme sinne ilmaisliput. Vielä vuosi sitten meitä tuskin olisi saanut edes maksamalla kyseiseen tapahtumaan, mut kummasti alkaa pihan laitto kiinnostaa, kun näkee, mitä lumen alta paljastuu – tai mitä sieltä ei paljastu. Puutarhamessut olivat kivat, mut jotenkin jäi sellainen olo, et ne olivat vain pintaraapaisu aiheeseen. Ideoita tuli, mutta ei ihan niin paljon kuin olisi kuvitellut.

Innostuin ostamaan tete a tete -ruukkunarsisseja, joille pitäisi nyt hankkia terassille sopiva ruukku. Mukaan lähti myös 8 pussia siemeniä, mm. ruohosipulia, persilijaa, tilliä, retiisiä, salaattia ja lehtikaalia. Toivottavasti saadaan laitettua pihalle pieni kasvimaa ja sinne ne kasvamaan. Myös Jamie Oliverin Grow Your Own -yrtti- ja salaattipurkit kiehtoivat, mut hinta tuntui hiukan kovalta. Hieno idea sinänsä!

Oma Koti -messujen puolelta koitimme etsiä saunanlauteiden valmistajia, mutta löysimme vain yhden. Kyselimme parilta valmistajalta myös kotitalouksille tarkoitetuista tuulivoimaloista. Sellainen saattaisi olla hyvinkin järkevä vaihtoehto, kun sähkön hinnat koko ajan nousevat.

Illalla ihana mies teki mulle banana spit -jätskiannoksen tietämättä miltä sellainen näyttää tai mitä siihen tulee :) Lopputulos oli varsin suloinen: päärynäjäätelöä, banaania ja nonparelleja Nuuskamuikkunen-kulhosta tarjoiltuna!

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s