Fiinimpi tonnikala-makaronisalaatti

Toinen hyvä ja helppo kesäruoka on tonnikala-makaronisalaatti. Päätin tehdä sen välillä mahdollisimman tuoreista aineksista. Laskin, että hintaa annosta kohden tuli noin kaksi euroa, vaikka herneiden hinta tähän aikaan kesästä vielä hieman kirpaisikin.

TONNIKALA-MAKARONISALAATTI

2 dl fusilli-täysjyväpastaa
2 prk tonnikalapaloja vedessä
2 prk maissia
1 l herneitä
2 kevätsipulin vartta
1 paprika
suolaa
mustapippuria

Keitä pasta runsaassa vedessä ohjeen mukaan ja huuhtele kylmällä vedellä. Valuta vesi tonnikalasta ja maissista. Perkaa herneet paloistaan. Huuhtele ja paloittele kevätsipulien varret ja paprika. Sekoita ainekset isossa kulhossa ja jauha joukkoon suolaa ja pippuria.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s