Vauvavalmisteluja

Perheenlisän laskettu saapumisaika lähestyy huimaa vauhtia. Mammalomaa edeltävästä kesälomasta iso osa vierähti suureen tapahtumaan valmistautuessa. Nyt alkaa kaikki olla valmista. Vain lastenhuoneen verhot puuttuvat. Kankaat on olemassa, mut en vaan ole vielä ehtinyt niitä ommella.

Suurin osa varusteista ollaan saatu kavereilta tai hankittu käytettynä. Uutena ollaan ostettu vain hoitopöydän alusta ja säilytyskorit, pinnasängyn patja, kestovaippoja ja muutama harso. Ihan käsittämätöntä, millainen määrä tavaraa ja vaatetta nurkkiin on jo kertynyt. 

Parhaimpia löytöjä ovat ehkä olleet Emmaljungan yhdistelmävaunut ja vaunukoppa. Löydettiin Huuto.netistä just sellainen setti kuin haluttiinkin. Yhdellä lapsella olleet, miltei käyttämättömän oloiset vaunut maksoivat alle puolet siitä, mitä niistä olisi pitänyt pulittaa kaupassa. Kestovaippoja hankittiin niin ikään Huuto.netistä, mut yhden koon vaipat tilattiin englantilaisesta Green Me -nettikaupasta. Postikuluista huolimatta säästettiin noin 5 euroa per vaippa.

Vauvanvaatteita olen pessyt neljä koneellista ja päälle vielä koneellisen harsoja ja kestovaippoja. Laskin, että pelkästään valkoisia vaatekappaleita ekan vuoden ajaksi on 53 kappaletta! Ja sen lisäksi ovat kaikki valkopohjaiset, värilliset ja tummat vaatteet… No toisaalta ihan hyvä, ettei tarvitse sitten pestä pyykkiä ihan joka päivä.

Advertisements

2 thoughts on “Vauvavalmisteluja

  1. näyttäisi siltä että pientä prinssiä sinne odotellaan, kun tarkkaan katsoo pyykkinarun värisävyjä :) Ihanaa loppuodotusta ja tsemppiä viimeiseen rutistukseen :)

    • Kiitos kiitos! Itse asiassa tulokas taitaa pitää meidät loppuun saakka jännityksessä… Vaatteet on peritty pieneltä prinssiltä, joten tulokkaan on joka tapauksessa syytä tottua siniseen :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s