Kesäretki Lohjalle

Tein viikonloppuna päiväretken Lohjalle. Tarkoituksena oli poiketa ajan kanssa muutamassa käsityökaupassa, kirppiksellä ja kahvilassa, joista olin kuullut.

Noh, käsityöliikkeet olivat tietysti heinäkuisena lauantaina kiinni, ja lankaostokset jäivät vain haaveeksi. Metri-palasta löysin sopivaa puuvillakangasta pyykkipoikahenkariin, jonka aion tässä lähiaikoina ommella. Kaupassa oli myös tosi kivoja lastenkankaita, joita pitänee palata hiplaamaan joskus myöhemmin.

Nahkurintorin kirppikseltä ostin eurolla pinnasänkyyn aluslakanan ja kaksi patjansuojusta. Kirppikselle vaan olis pitänyt mennä paljon aiemmin. Iltapäivällä suurin osa kauppiaista oli jo lähtenyt tai pakkasi tavaroitaan.

Kahvilla poikkesin Cafe Laurissa. Kahvila sinänsä on jo nähtävyys – kerta kaikkiaan kaunis ja pienimpiäkin yksityiskohtia myöten tyylikkäästi laitettu. Mut se kahvi… se oli pettymys. Cappuccinossa oli maitoa niin paljon, ettei espresso juuri maistunut, ja maito oli vaahdotettu just sellaseksi kahvin pinnalla kelluvaksi, viiksiin tarttuvaksi hötöksi, jollaista se ei saisi olla. Kahvilan seinällä oli kyllä todistuksia käydyistä kahvikursseista, mut käytäntöön saakka niiden opit eivät näemmä olleet ihan yltäneet.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s