Makaronitehdas ja Virtaska

Laitetaanpas taas kehiin vähän ravintola-arvosteluja… Ajeltiin viikonloppuna aikamme kuluksi Hankoon. Mitään erikoista missiota reissulla ei ollut, ajateltiin vaan poiketa syömässä ja tuoksutella merta.

Lounas nautittiin Itäsatamaan viime kesänä avatussa Hangon Makaronitehtaassa. Olin kuulut paikasta jo aiemmin ja totesin kehujen olleen ansaittuja. Ravintolakonsepti oli viimeisen päälle tarkkaan mietitty ja hyvin toteutettu. Tunnelmallinen miljöö oli italialaistyyppinen ja ruokalista sen mukainen. Veden kielelle tuovalta listalta valitsin pestopastan ja mies jättikatkaravunpyrstö-chilipastan. Annokset olivat suuria ja maut taidokkaine vivahteineen makuhermoja kutkuttavia. Ja hintaa ruuille ja juomille tuli vain 38 euroa. Ravintolakäynnin kruunasi palvelu: kerrankin tuntui siltä, et asiakkaasta todella välitettiin. Täyden kympin arvoinen suoritus!!

Jälkiruokakahvit nautittiin Vuorikadulla sijaitsevassa Cafe Virtaskassa. Siitäkin olin kuullut aiemmin. Kotoisa ja raikas paikka oli kiva ja valikoima kattava. Myynnissä oli myös Sister Goods -kahveja sekä Mummi ja minä -pesuaineita (jotka muuten ovat aivan mainioita tuliaisia!). Jäälatten tilaaminen listan ulkopuolelta onnistui. Täydellisen lounaan jälkeen kahvilavisiitti jätti kuitenkin hieman kylmäksi. Ehkä seuraavalla kerralla Virtaskakin onnistuu tekemään vaikutuksen.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s