Voihan tarjoiluehdotus!

Mun varmaan pitäisi lopettaa tämä blogin pitäminen. Olen löytänyt viime aikoina niin mahtavia blogeja, että aika tuppaa menemään niiden lukemiseen. Yksi uusista lemppareistani on Tarjoiluehdotus – se erilainen ruokablogi. Miten ihmeessä en ole aiemmin huomannut tätä hullun hauskaa sivustoa, jossa Teddypunkkariksi esittäytyvä sanaseppo perehtyy ruokapakkausten tarjoiluehdotuksiin. Luin kokeiluja tässä yhtenä iltana naurusta kippurassa. Meistä varmasti monet ovat hymähdelleet tarjoiluehdotuksille, mutta pisteet sille, joka saa päähänsä kirjoittaa niistä!

Omat viime aikaiset kokeiluni ovat liikkuneet lähinnä leivonnaisosastolla. Päätin osallistua yhteen leivontakilpailuun ja viime viikolla hyödynsin vauvan päiväuniajat reseptin kehittelyyn ja erilaisten versioiden testaamiseen. Kerron sitten, kun kilpailu on päättynyt, kuinka kävi :)

Tällä viikolla olen miettinyt omaa tarjoiluehdotustani isänpäiväksi. Kaikki lähipiirin isät nimittäin tulevat meille syömään. Lounaan löyhänä teemana on Italia, sillä äiti lupasi tuoda mukanaan italialaista juustoa ja parmankinkkua ja sisko niihin sopivaa salaattia. Niiden kylkeen ajattelin tehdä italialaisittain maustettuja katkarapurullia ja pääruuaksi lasagnea. Kahvin kera voisin  tarjota pekaanipähkinäpiirakkaa. Mieleni on tehnyt sitä siitä saakka kun näin Liviltä Huippukokki lähtee maalle -ohjelman jakson, jossa Lynn Crawford kävi tutustumassa pekaanipähkinöiden viljelyyn. En ole pekaanipähkinöiden suurin fani, mutta Lynnin innokkuus tarttui. Ehkä niistä saisi aikaan maukkaan piirakan.

Tässä iloksenne kuva miehen – tarjoiluehdotuksen mukaan – valmistamasta pasta carbonarasta :)

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s