Upouusi UPO

Meiltä hajosi tässä jokin aika sitten uuni. Lähdimme siitä paikasta ostamaan uutta, kun useita päiviä ei tässä talossa pelkällä mikrolla pärjätä. Toiveissa oli löytää keraamisella liedellä ja kiertoilmauunilla varustettu 50-senttinen yksilö. Suuntasimme ensin Lohjan Tynninharjun kodinkoneliikkeisiin, mutta mielestä mallia ei oikein löytynyt. Lohjan keskustassa poikkesimme vielä Teknisille.

Teknisillä myyjätär otti meidät heti huomaansa. Neuvottelemaan päästiin, kun hän oli esitellyt kaikki sopivat mallit, ja puheeksi tulivat pintalämpötilat. Myyjätär veti juuri oikeasta narusta kertoessaan, miten pienetkään sormet eivät pala UPO-uunin lasiin koskiessa. Toinen uusiin vanhempiin vetoava ominaisuus oli turvakytkin. Sen ansiosta lapsi ei pääse kääntämään virtaa lieteen tai uuniin. Plussaa oli myös tuotteen kotimaisuus. Lopullinen sinetti kaupalle tuli, kun myyjätär tinkasi hinnasta reippaasti eikä veloittanut kotiinkuljetuksesta ylimääräistä.

Uutta UPOa on nyt testailtu ahkerasti. Liesi lämpiää ihanan nopeasti, ja se on helppo pitää puhtaana. Uuni vaatii edelleen hieman opettelua, varsinkin kiertoilman osalta. Vielä en ole saanut kaikkia leipomuksia onnistumaan siellä. Täytyy silti todeta, että ruuanlaitto sai meillä uudesta kodinkoneesta aivan uutta puhtia!

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s