Kerrassaan mainio nepalilainen

Laitetaanpa tähän väliin pieni ravintola-arvio. Monen monta kertaa mun on jo pitänyt kirjoittaa Porvoossa sijaitsevasta nepalilaisesta ravintolasta, Khukurista. Löysimme paikan toista vuotta sitten ja olemme käyneet siellä siitä lähtien useimmilla Porvoon-reissuillamme.

Vanhan kaupungin kupeessa sijaitseva ravintola on ehkä hieman vaatimattoman näköinen, mutta varmasti poikkeamisen arvoinen. Ruokalista on monipuolinen. Olemme maistelleet à la carte -listalta niin kasvis-, kana- ja lammasruokia ja kerran lounasta, eikä joukkoon ole mahtunut heikkoja suorituksia. Alku- ja pääruokien maut ovat olleet kohdillaan, naan-leipä pehmeää ja hyvänmakuista ja nepalilainen kahvi ja teekin aivan aidon oloista. Myös hinnat ovat kohdillaan. Esimerkiksi eilen tilasimme chicken tikka masalaa, sabji kormaa ja nepalilaista kahvia, jotka yhteensä maksoivat rapiat 33 euroa. Palvelu ravintolassa on kovin ystävällistä ja riittävän nopeaa.

Miehen kanssa totesimme, että toisin kuin monessa muussa paikassa Khukurissa ei tarvitse pitäytyä yhdeksi hyväksi havaitussa ruokalajissa vaan voi huoletta tilata mitä tahansa. Saman on ilmeisesti huomannut myös moni muu, sillä useimmiten päiväsaikaan paikka on melkein täynnä.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s