Uusi tuttavuutemme chowder

”Oletko muuten huomannut, että meillä harvoin syödään monta kertaa samaa ruokaa”, kysyi mies multa tänään. Juu, olin kyllä huomannut ja miettinyt ihan samaa just tällä viikolla. Meillä on jotenkin niin suuri into etsiä uudenlaisia ruokia ja kehitellä omiamme, että hyvätkin reseptit katoavat matkan varrelle. Toinen syy on varmaan se, että kun täältä maalta lähdetään kerran tai kaksi viikossa ruokakauppaan, on etukäteen listattava, mitä seuraavan viikon aikana syödään ja mitä kaupasta tarvitaan.

Tällä viikolla selaimme vesi kielellä uusinta Kotivinkkiä. Ekaksi päätimme kokeilla amerikkalaista chowder-keittoa. Kyseessä on itärannikolla suosittu tuhti soppa, jota voidaan valmistaa eri tavoin, esimerkiksi simpukoiden, kalan tai maissin kera. Tässä Kotivinkin versiossa kermaiseen kalaliemeen lisättiin muun muassa katkarapuja ja pekonia. Lopputuloksena oli hieman savunmakuinen, ruokaisa ja ennen kaikkea maukas soppa. Sitä ehkä tulee tehtyä toistekin…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s