Ahdistus kiertoon

Nyt ahistaaa! Sapettaa tuo pakkanen ja väsymys ja vauvan ummetus ja pyykkien ripustaminen ja likainen vessa ja olematon vapaa-aika ja vanhempainvapaan loppuminen ja työkuvioiden ajattelu ja pihan suunnittelu ja varmaan kaikki muukin, mikä ylipäätään vaan voi mieltä jäytää. Olen niin totaalisen jumissa, etten kykene tekemään mitään hyödyllistä, vaan tämä vauvan päiväuniaikakin menee netissä roikkuessa.

Ruusutapetilla-blogista bongasin äsken Kylmästi kiertoon -operaation. Loistava kuvaus hommalle, johon munkin pitäisi ryhtyä. Nurkissa on niiin paljon turhaa roinaa. Luulen, että tämä ahdistunut mielentila on kirppiskamojen kokoamiseen juuri sopiva. Voin aloittaa tavaroiden perkaamisen vaikkapa noista munakupeista, joiden tarpeellisuuden mies tässä yhtenä päivänä kyseenalaisti. Silloin mä olin vielä sitä mieltä, että niille saattaa joskus olla käyttöä. Nyt ne(kin) saavat luvan lähteä.

Advertisements

One thought on “Ahdistus kiertoon

  1. Täällä kans kehtoittaa. Ei jaksa siivota, ei pyykätä, ei laittaa ruokaa eikä tehdä muutenkaan ”pakollisia” kotihommia. Ja tavaraa pyörii nurkissa, mutta vielä en ole päässyt tuohon pisteeseen että pistäisin kylmästi kamaa kiertoon. Ehkä joku päivä …

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s