Pintaremonttia

Oli muuten suuri kiusaus laittaa otsikoksi pientä pintaremonttia, sillä sitähän me täällä oikeasti harrastamme. Sellaiseen näppäryyteen en kuitenkaan tohtinut sortua :)

Olemme asustelleet taloamme kohta puolitoista vuotta. 2000-luvun alkupuolella rakennettu talo oli hyvässä kunnossa kaupat tehdessämme. Vain parketit oli hiottava ja lakattava ja osittain kuultolakatut katot maalattava. Lisäksi päätimme ennen muuttoa maalata makuuhuoneiden seinät. Matkan varrella olemme tehneet taloon muutakin pientä remonttia. Esimerkiksi kodinhoitohuoneen kummalliset kaapit vaihdoimme avohyllyihin ja kylpyhuoneen kellastuneet ovet ja katon käsittelimme Tikkurilan Supi Saunasuojalla inkiväärin väriseksi.

Nyt vuorossa ovat sauna ja vessa. Saunan seinät käsitellään mustalla Supi Saunasuojalla ja kiikkerien lauteiden tilalle rakennetaan uudet tukevammat. Vessan kaakeleita meillä ei ole varaa vaihtaa, mutta tapetit aion repiä irti. Vessa – kuten moni muukin kohta tässä talossa – näyttää rakennetun jämämateriaaleista. Vai mitä sanotte siitä, että siniharmaiden kaakelien parina on kahta keltaista tapettia, joista toista on myös kirjastohuoneessa?

Hain viime viikolla K-Raudasta muutamia värimalleja, joista nuo kolme pääsivät loppusuoralle. Valittavana on pikkuisen vihertävä Scuba (jonka mies haluaisi ihan vaan nimen takia), harmahtava Bungalow (jota meillä on kodinhoitohuoneessa) ja sinertävä Kaiku. Kunhan tästä flunssastani tokenen, aloitan varmaan tekemällä koemaalauksen kodinhoitohuoneen remontista jääneellä Bungalowilla.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s