Pastaa mangoldin ja fetajuuston kera

Taas pastaa ja mangoldia… Heitin tällä viikolla itselleni haasteen, että käyn tässä kevään kuluessa kaikki keittokirjani läpi ja kokeilen jokaisesta ainakin yhtä reseptiä. Aloitin vuosia sitten lahjaksi saamastani teoksesta Paras Keittokirja No 5. Intialaista. Patoja. Pastaa. Ehkä se on ollut tuo nimi, joka on saanut mut karttelemaan kyseistä kirjaa. Siis kenelle tulee mieleen koota yksiin kansiin intialaisia, pata- ja pastaruokia?

Noh, kirjaa selailtuani päädyin yksinkertaiseen pastareseptiin. Pinaatin sijaan käytin pakastettua mangoldia eli lehtijuurikasta ja muutenkin hieman sovelsin ohjetta. Käden käänteessä syntyi maukas arkiruoka.

PASTAA MANGOLDIN JA FETAJUUSTON KERA
(4 annosta)

300 g pastaa
175 g salaattijuustoa
150 g mangoldia
1 oranssi paprika
1 punasipuli
3 rkl oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois.

Kuori ja pilko punasipuli ja kuutioi paprika. Kuullota sipuli ja paprika 2 rkl:ssa oliiviöljyä isolla paistinpannulla. Lisää mangoldi ja salaattijuusto.

Kaada lämmin pasta joukkoon ja sekoita hyvin. Mausta suolalla ja pippurilla. Valuta päälle 1 rkl oliiviöljyä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s