Essu eteen

Eleonooras hygge -blogista bongasin muutama päivä sitten esiliinahaasteen. Otan sen ilomielin vastaan, sillä meillä niin mä kuin mies olemme essuihmisiä.

Oman esiliinani ostin vuosi sitten keväällä Tukholman keskustan Åhlénsilta. Rakastuin kukkakuvioon oitis! Erityisen tarpeelliseksi essu osoittautui raskausaikana, kun vatsa otti kiinni pöydän reunaan ja sai päälleen niin leivinjauhot kuin kermavaahdot. Kieltämättä moni on yllättynyt nähdessään mut essu päälläni. Ehkä tuollainen vanhanaikainen asuste ruusuineen ja rimpsuineen ei istu imagooni ihan ensi näkemältä.

Mies sai esiliinansa viime vuonna synttärilahjaksi. Halusin hankkia grillauksesta innostuneelle isännälle jotain aiheeseen liittyvää, ja juuri sopiva miehekäs essu löytyi Globe Hopen tehtaanmyymälästä Nummelasta. Vanhoista Ruotsin armeijan laivastosäkeistä valmistettu essu on ollut miehelle kovin mieluinen. Kuten joku saattaa muistaakin, grillikintaat tein miehelle ekaksi isänpäivälahjaksi.

Advertisements

4 thoughts on “Essu eteen

  1. Ihana essu sinulla ja hauska miehelläsi :) Olen tainnut myös joskus silitellä samaista essua Åhlensin hyllyjen välissä… Joko perheen pienimmällä on oma essu ja osallistumisoikeus teidän perheen kokkailuun?

    • Kiitos kiitos! Pikkumiehellä ei vielä ole omaa essua, mutta kokkailuun hän kyllä osallistuu. Neuvoja kuten ”jajajajaja” ja ”eiei” satelee syöttötuolista käsin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s