Kasviksia pihveinä

Kasvispihvit

Viikonlopun menussa meillä oli kasvispihvejä. Tein niitä Koto Livingin sivuilta löytämälläni reseptillä, jota olen muokannut hieman toimivammaksi. Tällä kerralla valmistin pihvit ilman suolaa, jotta pikkumieskin voi syödä niitä. Tomaattimurskatölkkiä en viitsinyt avata, joten korvasin murskan miedolla salsakastikkeella. Pihvien kanssa tarjoilin kermaviiliä, johon sekoitin dijon-sinappia, paprikajauhetta ja kuivattua rakuunaa. Maukasta ja terveellistä!

KASVISPIHVIT
(noin 16 kpl)

1 pieni kesäkurpitsa
2 porkkanaa
2 dl emmental-juustoa
2 kananmunaa
1/2 dl vehnäjauhoja
2 tl Välimeren yrttiseosta
1/2 tl mustapippuria
1/2 tl suolaa
2 rkl tomaattimurskaa
2 valkosipulin kynttä

Pese kesäkurpitsa. Kuori porkkanat ja sipuli. Raasta kasvikset karkeaksi raasteeksi. Yhdistä kasvis-­ ja juustoraaste. Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita joukkoon jauhot, mausteet, tomaattimurska ja puristetut valkosipulin kynnet. Kaada munaseos raasteiden joukkoon ja sekoita. Kuumenna pikkulettupannulla rasvaa. Annostele noin ruokalusikallinen taikinaa jokaiseen koloon, painele taikina tiiviiksi ja paista miedolla lämmöllä molemmilta puolilta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s