Herkulliset pinaattiletut

Pinaattiletut

Aivan yhtä suosittuja kuin smoothiet olivat viikonloppuna paistamani pinaattiletut. Pikkumies veti niitä lounaaksi neljä kappaletta! Varmaan enemmänkin olisi mennyt, ellei nukkumatti olisi houkutellut päiväunille. Pinaattiletuissakin käytän leseitä, sillä ne ovat kuitenkin hieman tuhdimpaa ravintoa kuin jauhot ja sisältävät paljon vatsalle tärkeitä kuituja.

PINAATTILETUT

1/2 l maitoa
2 dl vehnäjauhoja
1/2 dl vehnäleseitä
2 kananmunaa
1 tl suolaa
1 tl sokeria
1/2 tl sitruunapippuria
1/4 dl juoksevaa kasviöljyvalmistetta
1 ps (150 g) pinaattia

Paistamiseen
juoksevaa kasviöljyvalmistetta

Vatkaa keskenään maito, vehnäjauhot, vehnäleseet, munat, suola, sokeri ja sitruunapippuri. Lisää kasviöljyvalmiste ja sulanut, valutettu pinaatti. Anna taikinan turvota noin 15 min. Paista taikinasta paistinpannulla ohuita lettuja. Tarjoa pinaattiletut puolukkahillon tai -survoksen ja raejuuston kera.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s